Sundhedsundersøgelse af kat

Marienhoff Dyreklinik tilbyder forebyggende sundhedsundersøgelse af kat i stressfrie omgivelser på Djursland. Vi anbefaler årlig sundhedsundersøgelse af din unge kat.

For ældre katte tilbyder vi halvårlige seniortjek, fordi katte i dag bliver meget gamle og får forskellige aldersrelaterede sygdomme, som kan afhjælpes, hvis de opdages i tide. På den måde hjælper vi dig til at holde din spindende ven sund og glad.

DSC05131hj e1637490405363

Vi anbefaler regelmæssig undersøgelse

Vi anbefaler regelmæssig sundhedsundersøgelse af din kat. Undersøgelsen er et vigtigt led i den forebyggende sundhedsindsats. Den giver os mulighed for at opdage eventuelle forandringer, der kan forårsage problemer i fremtiden. Opdages problemet i tide, øges chancen for effektiv behandling.

God tid til din kat

Vi vil gerne gøre oplevelsen god for både ejer og kat.
Derfor anbefaler vi, at din kat bliver i bilen, til vi har sikret os, at klinikken er hundefri.

Vi anvender beroligende feromoner, og din kat får god tid til selv at forlade sin kasse. Hvis katten er utryg, udfører vi gerne undersøgelsen af katten i kassen.

 

 

 

 

DSC04171 kopier kopi

Sådan foregår sundhedsundersøgelsen

Når du booker tid til sundhedsundersøgelse af din kat, afsætter vi god tid til jer. Vi gennemgår din kat fra hale til snude. Vi starter altid undersøgelsen bagfra.

Det giver katten mulighed for at blive tryg ved situationen, mens du kan stå ansigt til ansigt med din kat og berolige den. Undersøgelsen omfatter også en inspektion af din kats mund og tænder og en snak om tandpleje. Undervejs snakker vi sammen om, hvordan du oplever at din kat trives hjemme, og om du har observeret nogle forandringer i dens adfærd.

Det er vigtige informationer for at vurdere, om katten trives både fysisk og mentalt. Den grundige gennemgang gør det muligt for os at opdage alt fra begyndende mundhuleproblemer til gigtsmerter.

rundtur paa klinikken marienhoff dyreklinik5 e1602764121277

Kontakt os

Stressfri af din spindende ven

Kontakt os