BAT-træning

Marienhoff Dyreklinik tilbyder BAT-træning af hunde på Djursland. BAT-træning er for dig, der har en hund, der er bange for andre hunde eller bange for mennesker. På kurset får du nogle teknikker til at få din hund godt og trygt igennem mødet med sin frygt. Vi starter nyt kursus op i april 2023, se datoer på denne side.

DSC02973

Adfærdsregulerende træning for nervøse hunde

BAT står for Behavior Adjustment Training og er, som navnet antyder, adfærdsregulerende træning. Hos Marienhoff Dyreklinik tilbyder vi BAT-træning af hunde, der er bange for andre hunde, og hunde, der er bange for mennesker. På kurset lærer du og din hund at tackle udfordringer på en konstruktiv måde.

Vores BAT-træning foregår ved klinikken, hvor vi medbringer en af vores egne hunde, som vi kender reaktionsmønstret på. Du og din hund bliver guidet gennem mødet med den fremmede hund. Du lærer at tyde og tolke din hunds sprog, hvorfor det bliver nemmere for dig at forstå og respektere dens grænser.

Målet med træningen er at øge din hunds selvtillid, opnå en større ro og genvinde din hunds kontrolfølelse i tidligere utrygge situationer. Du får en gladere og roligere hund. For dig gør træningen det muligt at gå en tur i skoven med din hund, uden du skal frygte at støde ind i andre hunde eller mennesker.

DSC05159 sh

Praktisk information

OBS! Grundet manglende tilmelding er nedenstående tider ikke gældende. Informationen vil blive opdateret, når vi har nok tilmeldte til at starte et hold igen.

Sted: Marienhoff Dyreklinik

Indhold: 1 x teori + 8 x praktisktræning

Teori uden hund: 20. april kl. 16.30-18.00. Teorien er gratis, men kræver tilmelding.

Træning (fra kl. 16.15 alle dagene):

  • 27 april
  • 4, 11, 25 maj
  • 1, 8, 22, 29 juni

Pris per træningsgang: 350,-

Pris for samlet betaling af alle 8 gange: 2.400,- (du sparer 400,-)

Tilmeld
DSC05451 1 18x24 sh

Kliniktilvænning

Marienhoff dyreklinik tilbyder træning i at gå til dyrlæge. Vi bruger de samme teknikker som ved BAT-træningen for at gøre din hund tryg ved at komme i klinikken og blive undersøgt af dyrlægen.

RING OG BESTIL TID
DSC05235r 2

Kontakt os

Hos Marienhoff Dyreklinik står vi altid klar til at tage imod dig og dit familiedyr i rolige opgivelser.

Kontakt os