BAT-træning

Holdtræning er sat på pause til sommerferien, men du er altid velkommen til at kontakte os for individuel vejledning.
Marienhoff Dyreklinik tilbyder BAT-træning af hunde på Djursland. BAT-træning er for dig, der har en hund, der er bange for andre hunde eller bange for mennesker. På kurset får du nogle teknikker til at få din hund godt og trygt igennem mødet med sin frygt.

miljoetraening marienhoff dyreklinik

Adfærdsregulerende træning for nervøse hunde

BAT står for Behavior Adjustment Training og er, som navnet antyder, adfærdsregulerende træning. Hos Marienhoff Dyreklinik tilbyder vi BAT-træning af hunde, der er bange for andre hunde, og hunde, der er bange for mennesker. På kurset lærer du og din hund at tackle udfordringer på en konstruktiv måde.

Vores BAT-træning foregår ved klinikken, hvor vi medbringer en af vores egne hunde, som vi kender reaktionsmønstret på. Du og din hund bliver guidet gennem mødet med den fremmede hund. Du lærer at tyde og tolke din hunds sprog, hvorfor det bliver nemmere for dig at forstå og respektere dens grænser.

Målet med træningen er at øge din hunds selvtillid, opnå en større ro og genvinde din hunds kontrolfølelse i tidligere utrygge situationer. Du får en gladere og roligere hund. For dig gør træningen det muligt at gå en tur i skoven med din hund, uden du skal frygte at støde ind i andre hunde eller mennesker.

miljoetraening marienhoff dyreklinik

Praktisk information

Sted: Marienhoff Dyreklinik

Tilmelding via knapper her under.

Tilmelding sker fra gang til gang.

Ved køb af 6 træninger får du en fordelagtig pris.

 

Tilmeld
kastration af kanin marienhoff dyreklinik3 e1602758927906

Kliniktilvænning

Marienhoff dyreklinik tilbyder træning i at gå til dyrlæge. Vi bruger de samme teknikker som ved BAT-træningen for at gøre din hund tryg ved at komme i klinikken og blive undersøgt af dyrlægen

RING OG BESTIL TID
hvalpetraening djursland marienhoff dyreklinik

Kontakt os

Hos Marienhoff Dyreklinik står vi altid klar til at tage imod dig og dit familiedyr i rolige opgivelser.

Kontakt os