Sundhedsundersøgelse af kanin og gnaver

Marienhoff Dyreklinik tilbyder forebyggende sundhedsundersøgelse af kaniner, marsvin og andre gnavere i rolige omgivelser på Djursland. Vi tager hånd om din kanins fysiske såvel som mentale sundhed. På den måde hjælper vi dig til at holde din pelsede ven er sund og glad.

sundhedsundersoegelse af kanin marienhoff dyreklinik1 e1602759084164

Vi anbefaler regelmæssig undersøgelse

Vi anbefaler en årlig sundhedsundersøgelse af din kanin eller gnaver. Undersøgelsen er et vigtigt led i den forebyggende sundhedsindsats. Den giver os mulighed for at opdage eventuelle forandringer, der kan forårsage problemer i fremtiden. Opdages problemet i tide, øges chancen for effektiv behandling.

Fokus på den gode dialog

Hos Marienhoff Dyreklinik gør vi en dyd ud af at skabe en god og fortrolig dialog med ejer. Vi tager blandt andet en snak om, hvordan dyret trives i hjemmet, hvad det får at spise, og hvor meget det spiser. Dialogen er et afgørende element i opdagelsen af eventuelle problemer.

sundhedsundersoegelse af kanin marienhoff dyreklinik2

Sådan foregår sundhedsundersøgelsen

Vi gennemgår din kanin fra hale til snude. Både øre, øjne, pels og tænder bliver grundigt undersøgt. Den grundige gennemgang gør det muligt for os at opdage alt fra pelsmider til uhensigtsmæssigt slid af tænder. Vi gør os umage for at gøre besøget til en rar oplevelse for både ejer og kanin.

sundhedsundersoegelse af kanin marienhoff dyreklinik3

Kontakt os

Hos Marienhoff Dyreklinik tager vi imod dig og din kanin i rolige opgivelser.

Kontakt os