Medarbejdere

Mød vores veluddannede medarbejdere. Hver dag arbejder vi for at skabe gode og trygge dyrlægeoplevelser for både ejere og dyr. Vi håndterer dit dyr med respekt for dets grænser. Undersøgelse og behandling foretages så skånsomt som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

For at kunne tilbyde den bedst mulige behandling sørger vi for at efteruddanne os både inden for generel behandling, som smertelindring og narkose, ligesom vi hver især har vores særlige kompetenceområde, som vi følger særlig godt med i.

Marienhoff dyreklinik
hanne gjerloeff marienhoff
Hanne GjerløffMarienhoff Dyrekliniks dyrlæge

Har særlige kompetencer inden for adfærd hos hund og kat, hudlidelser og tandbehandlinger samt smertelindring og genoptræning. ”Det er vigtigt for mig, at vi laver grundige undersøgelser af dyrene, så vi ved, hvad vi skal behandle og hvordan.”  Er medlem af dyrlægeforeningerne DDD, DSKVE og DVEN samt Vetfællesskabet, som er en samling af mindre uafhængige dyreklinikker.

karina vindt marienhoff
Karina VindtMarienhoff Dyrekliniks tandplejer og VSP

Uddannet Fag-VSP inden for tandbehandlinger hos hund og kat og er den, der foretager alle mundhuleundersøgelser, tandrøntgen og tandrensninger.” brænder for den forebyggende tandpleje, så dyrene kan bevare deres tænder”. Har også efteruddannet sig i cytologi og er rigtig god til at vurdere forskellige prøver ved mikroskopi.

Eva kjeldgaard marienhoff
Eva KjeldgaardMarienhoff dyrekliniks blæksprutte

Er uddannet VSP, som en af landets første, og har arbejdet det meste af sin karriere på Aarhus Dyrehospital som oversygeplejerske. Er nu ansat i flexjob og passer primært telefon og indkøb. ”Det er vigtigt for mig at give en personlig og professionel betjening”.

20200727 marienhoff1003
Nye medarbejdere er ansatMedarbejder

Vi har ansat nye medarbejdere og glæder os til at byde dem velkomne og præsentere dem for jer og jeres kæledyr snarest.

Kontakt os

Hos Marienhoff Dyreklinik tager vi imod dig og dit familiedyr i rolige opgivelser.

Kontakt os