Medarbejdere

Mød vores veluddannede medarbejdere. Hver dag arbejder vi for at skabe gode og trygge dyrlægeoplevelser for både ejere og dyr. Vi håndterer dit dyr med respekt for dets grænser. Undersøgelse og behandling foretages så skånsomt som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

For at kunne tilbyde den bedst mulige behandling, sørger vi for at efteruddanne os både inden for generel behandling, som smertelindring og narkose, ligesom vi hver især har vores særlige kompetenceområde, som vi følger særlig godt med i.

DSC01175 3
DSC01902
Hanne GjerløffMarienhoff Dyrekliniks dyrlæge

Har særlige kompetencer inden for adfærd hos hund og kat, hudlidelser og tandbehandlinger samt smertelindring og genoptræning.

”Det er vigtigt for mig, at vi laver grundige undersøgelser af dyrene, så vi ved, hvad vi skal behandle og hvordan”.

Er medlem af dyrlægeforeningerne DDD, DSKVE og DVEN samt Vetfællesskabet, som er en samling af mindre uafhængige dyreklinikker, der arbejder for trivsel og udvikling.

DSC01873
Karina VindtMarienhoff Dyrekliniks tandplejer og VSP

Veterinærsygeplejerske og uddannet Fag-VSP inden for tandbehandlinger hos hund og kat. Karina foretager alle mundhuleundersøgelser, tandrøntgen og tandrensninger.

”Jeg brænder for den forebyggende tandpleje, så dyrene kan bevare deres tænder og undgå smerter og følgesygdomme”.

Karina har også efteruddannet sig i cytologi (undersøgelse af celler) og er rigtig god til at vurdere forskellige prøver ved mikroskopi.

DSC018481
Susanne SimonsenMarienhoff dyrekliniks narkosesygeplejerske

Oprindeligt uddannet VPS på Aarhus Dyrehospital. Du vil møde Susanne i telefonen og ved ankomsten til Marienhoff dyreklinik.

“Jeg ønsker at give dit dyr og dig et trygt og roligt møde med klinikken, specielt ved operationer, hvor jeg følger dit dyr under hele forløbet. Jeg har et stort hjerte for dyr og deres trivsel. Og et særligt stort hjerte for katte. Jeg glæder mig til at møde dig og dit dyr på klinikken”.

DSC01828
Bettina FuhrMarienhoff Dyrekliniks klinikassistent og adfærdsrådgiver/hundetræner

Bettina er uddannet hundetræner og adfærdsrådgiver.

“Jeg har 15 års erfaring som klinikassistent og stor interesse for hunde og adfærd. Du møder mig på klinikken, mest i skranken og telefonen. Hvis du har et spørgsmål eller er i tvivl om noget vedrørende din hunds adfærd eller hvis du er interesseret i at høre mere om træning af din hund, er jeg klar til at hjælpe dig og din bedste ven”.

 

DSC02523rsol
Freja MogensenMarienhoff Dyrekliniks dyrlæge studerende

Freja læser til dyrlæge på KU SUND og forventer at være færdiguddannet i 2024. Hun er ansat på Marienhoff dyreklinik som medhjælper og er klinikkens “talknuser”. Du vil blandt andet møde hende i telefonen og i skranken i de perioder, hvor hun ikke er i København for at studere.

“Derhjemme har jeg både kanin og hund og går især op i den medicinske del af dyrlægestudiet.
At arbejde med dyrene giver mig motivation studiet og de til tider meget teoretiske studier”.

Kontakt os

Hos Marienhoff Dyreklinik tager vi imod dig og dit familiedyr i rolige opgivelser.

Kontakt os