Medarbejdere

Mød vores veluddannede medarbejdere. Hver dag arbejder vi for at skabe gode og trygge dyrlægeoplevelser for både ejere og dyr. Vi håndterer dit dyr med respekt for dets grænser. Undersøgelse og behandling foretages så skånsomt som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

For at kunne tilbyde den bedst mulige behandling, sørger vi for at efteruddanne os både inden for generel behandling, som smertelindring og narkose, ligesom vi hver især har vores særlige kompetenceområde, som vi følger særlig godt med i.

DSC01175 3 e1631788781688
DSC01902
Hanne GjerløffMarienhoff Dyrekliniks dyrlæge

Har særlige kompetencer inden for adfærd hos hund og kat, hudlidelser og tandbehandlinger samt smertelindring og genoptræning.

”Det er vigtigt for mig, at vi laver grundige undersøgelser af dyrene, så vi ved, hvad vi skal behandle og hvordan.”

Er medlem af dyrlægeforeningerne DDD, DSKVE og DVEN samt Vetfællesskabet, som er en samling af mindre uafhængige dyreklinikker, der arbejder for trivsel og udvikling.

DSC01873
Karina VindtMarienhoff Dyrekliniks tandplejer og VSP

Veterinærsygeplejerske og uddannet Fag-VSP inden for tandbehandlinger hos hund og kat. Karina foretager alle mundhuleundersøgelser, tandrøntgen og tandrensninger.

”Jeg brænder for den forebyggende tandpleje, så dyrene kan bevare deres tænder og undgå smerter og følgesygdomme.”

Karina har også efteruddannet sig i cytologi (undersøgelse af celler) og er rigtig god til at vurdere forskellige prøver ved mikroskopi.

Amanda Troelsgaard Bates
Amanda Troelsgaard BatesMarienhoff Dyreklinik

Færdiguddannet som VSP i februar 2022. Amanda har en stor interesse for dyreadfærd, særligt når det kommer til katteadfærd, som hun har arbejdet med gennem flere år både i klinik og på internat.

“Kommunikation, åbenhed og forståelse mellem alle parter er essentiel for et godt samarbejde og et glidende forløb.”

Amanda er desuden Fear Free certificeret, katteadfærdsansvarlig og står til at skulle videreuddanne sig med speciale i smådyrsadfærd.

DSC02523rsol
Freja MogensenMarienhoff Dyrekliniks dyrlæge studerende

Freja læser til dyrlæge på KU SUND og forventer at være færdiguddannet i januar 2024. Hun elsker især detektivarbejdet ved faget og står altid klar med viden om de mere obskure diagnoser. Særligt kaniner står hendes hjerte nær, og hun er derfor også klinikkens kaninansvarlig.

“At arbejde med dyrene giver mig motivation til studiet og de til tider meget teoretiske studier.”

Freja er ansat som junior dyrlæge med særlig interesse for kaniner, indtil hun er færdig med at skrive sit speciale om øreproblemer hos kaniner, hvorefter vi glæder os til at kunne have hende ansat i fuld dyrlægekapacitet.

Kontakt os

Hos Marienhoff Dyreklinik tager vi imod dig og dit familiedyr i rolige opgivelser.

Kontakt os