Vaccination af kat

Marienhoff Dyreklinik tilbyder vaccination af kat i rolige omgivelser på Djursland. Vi sørger for, at din ven er bedst muligt beskyttet mod smitsomme sygdomme. Du er altid velkommen til at kontakte klinikken, hvis du ønsker en snak om din kats individuelle behov for vaccination.

DSC04781m4

Hvorfor bør katten vaccineres?

Vaccination er en effektiv måde at beskytte din ven mod en række smitsomme sygdomme – især de forskellige former for katteinfluenza, som er udbredt blandt de mere vildtlevende katte. Sammen sørger vi for, at din kat er dækket ind og kan leve et langt og lykkeligt katteliv. Vaccination er også en effektiv måde at holde smittetrykket blandt danske katte nede.

Hvornår skal katten vaccineres?

Vi anbefaler, at voksne katte vaccineres hvert tredje år. Inden da anbefaler vi, at du lader din killing vaccinere, når den fylder 12 uger.

For at opretholde immunitet skal din killing genvaccineres,
når den er 16 uger og igen sammen med den årlige sundhedsundersøgelse, når den er cirka 15 måneder.

 

 

 

 

DSC05131r

Ingen vaccination uden forudgående sundhedsundersøgelse

Vi gennemfører ikke vaccination uden forudgående sundhedsundersøgelse. Vi vil gerne sikre os, at din kat er sund og rask på vaccinationstidspunktet, for at sikre at dens immunsystem er i top form. Det er din sikkerhed for, at vaccinationen får størst mulig effekt.

vaccination af kat marienhoff dyreklinik3 e1602757967618

Kontakt os

Stressfri af din spindende ven

Kontakt os