Hudlidelser og allergi hos kat

Marienhoff Dyreklinik diagnosticerer og behandler dermatologiske lidelser hos kat. Vi har stor erfaring i at tage hånd om dig og din kløende kat. Vi har en struktureret tilgang til diagnosticering af hudlidelser. Det betyder, at vi ikke alene symptombehandler, men samtidig søger at finde den underliggende årsag.

hudlidelser allergi hos kat marienhoff dyreklinik1 1 e1602758535149

Symptomer på pels- og hudlidelser

Pels- og hudrelaterede sygdomme kan være til stor gene for den kløende kat. Dermatologiske lidelser giver sig ofte til kende i form af kløe, pelstab og sårdannelse. Sygdommene er behandlingskrævende, og du bør derfor altid kontakte din dyrlæge ved mistanke.

Hudlidelser kræver struktureret udredning

Årsagerne til kløende adfærd hos kat kan være mange, herunder parasitter, allergi og autoimmune lidelser. Korrekt diagnosticering kræver derfor struktureret udredning. Hos Marienhoff Dyreklinik går vi grundigt til værks, når vi leder efter den underliggende årsag bag din kløende kat.

DSC04328

Behandling af hudlidelser og allergi

I dag findes der gode muligheder inden for behandling af hudlidelser og allergi. I samarbejde med dig udarbejder vi en skræddersyet behandlingsplan, der passer til både ejer og kat. Det er vigtigt for os, at din kat ikke er stresset af kløen, hvorfor vi symptombehandler undervejs i udredningsperioden.

Kat på gulv

Kontakt os

Stressfri af din spindende ven

Kontakt os