Rundtur på klinikken

Velkommen til Marienhoff Dyreklinik – din lokale familiedyrlæge på Djursland. Vi glæder os til at byde dig og dit kæledyr velkommen til vores hjertevarme klinik. For os er det vigtigt, at både du og dit dyr føler jer trygge, når I besøger klinikken. Tag med, når vi her giver jer en digital rundtur.

adfaerdsproblemer hund kat marienhoff dyreklinik adfaerd1 e1600425936176

Ankomsten – hund

Når I ankommer til klinikken, bliver I taget varmt imod af en veterinærsygeplejerske. Tag gerne snoren af, så din hund kan undersøge lokalet og blive vejet. Det giver din hund mulighed for at blive tryg ved situationen, inden den kommer ind til konsultation. Vi tager også gerne en snak om eventuelle behov for foder og plejeprodukter.

adfaerdsproblemer hund kat marienhoff dyreklinik adfaerd1 e1600425936176

Ankomsten – kat

Når I ankommer til klinikken, anbefaler vi, at I venter i bilen, til klinikken er hundefri. Når der er fri bane, bliver I taget varmt imod af en veterinærsygeplejerske, der pifter kattekassen med beroligende feromoner. Kassen bliver herefter placeret på et højt bord, hvorfra din kat har et godt overblik over hele klinikken.

rundtur paa klinikken marienhoff dyreklinik3

Konsultationen – hund

I konsultationen møder i dyrlægen, der giver sig god tid til at hilse på både hund og ejer. Imens dyrlægen taler med dig, får din hund lov til at gå frit rundt og snuse i lokalet. Når den er klar, får den selv mulighed for at hoppe op på konsultationsbordet, og undersøgelsen kan herefter begynde.

DSC03946 kopi

Konsultation – kat

I konsultationen bliver kattekassen placeret på konsultationsbordet, og lågen bliver åbnet. Din kat får lov til selv at bevæge sig ud af kassen i sit eget tempo.

Hvis katten er utryg og ikke har lyst til at forlade sin kassen, åbner vi, hvis det er muligt, kassens top og udfører undersøgelse i selve kattekassen.

rundtur paa klinikken marienhoff dyreklinik5 e1602764121277

Operationen

Bedøvelsen bliver lagt i konsultationen, og du er velkommen til at holde i pote og berolige din ven, imens den falder i søvn. Selve operationen bliver udført i operationslokalet, hvor vi har et bredt udvalg af kvalitetsudstyr til anæstesi, tandbehandlinger og operationer.

rundtur paa klinikken marienhoff dyreklinik6

Opvågningen

Efter operation bliver din ven lagt til opvågning. Opvågningen er overvåget af vores kompetente veterinærsygeplejersker, der sørger for, at dit familiedyr vågner sikkert op efter narkose. Du kan hente dit dyr få timer efter operation. Vi har også mulighed for længere indlæggelser, hvis det er nødvendigt.

rundtur paa klinikken marienhoff dyreklinik

Afhentningen

Vi sørger altid for, at du og din ven kommer godt og sikkert ud ad døren. Vi giver dig grundige instrukser i, hvordan du smertedækker dit nyopererede dyr, og hvilken pleje det har brug for efter operationen. Vi tager også gerne en snak om eventuelle behov for foder og plejeprodukter.

DSC04346 e1635853744910 700x430 1

Kontakt os

Hos Marienhoff Dyreklinik tager vi imod dig og dit familiedyr i rolige opgivelser.

Kontakt os