Kastration af kanin

Marienhoff Dyreklinik tilbyder kastration af kanin. Med vores kaninkyndige dyrlæge, er din kanin altid i trygge hænder, og vi står altid klar til at rådgive dig om kastration af din kanin.

Ved sterilisation og andre større indgreb henvises kaniner og gnavere til Abild dyreklinik, som har stor erfaring med de små gnavere.

DSC02439

Værd at vide inden kastration

Kastration er en operation i fuld narkose, hvor hankaninens testikler bliver fjernet. Kaniner skal, modsat hund og kat, ikke møde fastende op til operation. Tværtom skal du sørge for, at kaninen er spist af inden indgrebet og medbringe en kaninmadpakke med kaninens yndlingsfoder.

Sådan foregår kastration af kanin

Du og din kanin bliver taget imod af vores venlige personale, der sørger for at tale processen grundigt igennem med dig.

Din kanin vil herefter blive undersøgt, inden den får en afslappende indsprøjtning. Vi anbefaler, at du er der for din kanin, mens den falder i søvn, for give din kanin tryghed.

Selve indgrebet udføres i fuld narkose, uden din tilstedeværelse. Mens dyrlægen opererer, vil din kanin være tilkoblet ilt og blive godt overvåget af en af vores sygeplejersker.

Kanin narkose hjemmeside

Værd at vide efter kastration

Kaniner er følsomme dyr, og det er derfor vigtigt, at du er ekstra opmærksom på din kanin efter narkosen.

Vi anbefaler, at du tilbringer de første 24 timer efter operation tæt sammen med din kanin.
Hold din kanin varm og sørg for, at den spiser godt. Hvis ikke, din kanin spiser, skal du kontakte os med det samme.

DSC03787 kopier

Kontakt os

Tryg behandling af din hoppende ven

Kontakt os