Fodersalg og plejeprodukter

Du finder et stort udvalg af foder og plejeprodukter, der understøtter den medicinske behandling af dit familiedyr hos Marienhoff Dyreklinik. Uanset om du har brug for godbidder til din allergiske hund eller tryggeben til vedligeholdende tandpleje, kan du finde det i vores pet-shop.

Kvalitet er nøgleordet

Hos Marienhoff Dyreklinik er kvalitet nøgleordet, hvorfor vi kun fører produkter og mærker, som vi kvalitetsmæssigt kan stå inde for. Du kan trygt stole på, at foderet og plejeprodukterne i vores pet-shop lever op til højeste standarder på markedet.

Fodersalg

Du finder et stort udvalg af specialefoder til det raske og syge dyr. Vores foder og godbidder er lavet af gode råvare af høj ernæringsmæssig kvalitet.

Vi tilpasser altid foderet til netop din hund og kats alder og særlige behov – herunder allergi, led- og tarmfunktion. For os er foderet vigtigt, fordi mange sygdomme kan understøttes og lindres af særligt sammensat diætfoder.

Plejeprodukter

Hos Marienhoff Dyreklinik finder du en lang række plejeprodukter, der understøtter den medicinske behandling af dit familiedyr. Alt fra allergivenlig shampoo til loppebehandlingsmidler.

Vi ønsker at minimere den medicinske behandling af dit dyr mest muligt og bruger derfor gerne plejeprodukter og fodertilskud som led i behandlingen.

Vi tilbyder derudover et stort udvalg af tandplejeprodukter – herunder tandbørste, tandpasta og tyggeben.

Kontakt os

Hos Marienhoff Dyreklinik står vi klar til at rådgive dig og dit familiedyr i vores pet-shop.

Kontakt os