Hvalpepakke – en god og tryg start

Vi på Marienhoff dyreklinik vil gerne give din hvalp så god en start på dyrlægebesøg som muligt. Et godt førstehåndsindtryk og gode oplevelser tidligt er altafgørende for opbygningen af tillid og tryghed.

For at skabe det bedste grundlag for, at hundene har lyst til at komme på besøg igen uden bekymringer, tilbyder vi en hvalpepakke. Med den kan vi helt systematisk arbejde med at forebygge dyrlægeangst. Det kræver lidt ekstra af dig, men det er bestemt givet godt ud!

Det handler om at din hvalp oplever, at det ikke altid gør ondt eller er træls at komme på klinikken. Det er også hyggeligt og sjovt.

 

DSC05139 e1646383294221

Vi anbefaler fokus på den gode start

Når din hvalp skal til dyrlæge første gang, kommer den sikkert glad og nysgerrig løbende ind i konsultationen. Logrende, snusende og åben. Hvis den ved sit første besøg oplever, at det gør ondt, og den måske får overskredet sine grænser, så er der risiko for, at den vil have dyrlægeangst resten af livet. Og det er ikke rart for hverken os, den eller dig som ejer. Derfor anbefaler vi, at du giver din hund mulighed for positive dyrlægeoplevelser. Så er den mere tryg og har større overskud – også når noget gør ondt.

Pakkens indhold

Pakken indeholder:

  • 3 kliniktilvænningsbesøg à 15 min varighed pr. besøg, hvor din hvalp kan lære klinikken og os at kende
  • I løbet af besøgene kommer vi ind på emner som fodring, negleklipning, nattesøvn/-rutiner, renlighed, socialisering og træningsudsigter
  • Din hvalps første vaccine
  • Under samme besøg som vaccinen
    laver vi en sundhedsundersøgelse på 30 min, hvor vi gennemgår din hvalp fra snude til hale. Vi har erfaring og viden om, hvordan vi nænsomt kan vænne din hund til berøring
  • Ved første besøg, får I en hvalpegoodiebag med, for ikke at nævne alle de lækre, kvalitets-goodies, vi forkæler din hvalp med under alle besøgene

 

Pris 1599,-

Hvalpepakke

Stressfrie dyrlægebesøg

Vi bygger på Fear Free principper for dyrlægebesøg. Dvs. vi giver os tid og agerer roligt og i din hunds tempo, når den er på dyrlægebesøg. Og så kender vi nogle teknikker til at forebygge og nedtone dyrlægeangst. Din hund er derfor i gode hænder hos os – og det er meget lettere at forebygge end at skulle gøre noget ved en allerede opstået dyrlægeangst, så vi håber at se jer til kliniktilvænning.

Pris for hele hvalpepakken 1599,- inkl. moms. 

Book din hvalpepakke
DSC04933 hj

Kontakt os

Omsorgsfuld behandling af din vuffende ven

Kontakt os