Adfærdskonsultationer for hund og kat

Marienhoff Dyreklinik tilbyder adfærdskonsultationer for hund og kat. Vi laver sammen med dig en skræddersyet træningsplan, og du får redskaber til at ændre uhensigtsmæssig adfærd hos din hund eller kat. Sammen sørger vi for at genskabe roen – til stor gavn for hele familien.

Har din hund udfordringer med fremmede hunde og/eller mennesker? Så læs også om vores adfærdsregulerende træning.

DSC04348 1

Hvornår er adfærdskonsultation relevant?

Adfærdskonsultation er relevant for dig, der har bemærket en uhensigtsmæssig adfærd hos din hund eller kat. Der kan for eksempel være tale om hunde, der er bekymrede for at møde andre hunde eller fremmede mennesker eller er bange for at være alene. Hos kat kan der for eksempel være tale om nervøsitet, hvor den gemmer sig, bevæger sig rundt langs væggene eller besørger uden for kattebakken.

Hvordan foregår adfærdskonsultationen?

Hos Marienhoff Dyreklinik tilbyder vi adfærdskonsultationer på klinikken og i hjemmet. En adfærdskonsultation involverer så vidt muligt hele familien.

Under besøget observerer vi hundens eller kattens adfærd, ligesom vi observerer familiens reaktion og snakker med jer om, hvordan I oplever jeres dyrs adfærd, både den normale og den ændrede.

Vi vurderer, om der er behov for yderligere undersøgelser for at udelukke en fysisk sygdom som årsag til problemet.

Er dette ikke tilfældet, udarbejder vi sammen med jer en skræddersyet træningsplan med det formål at afhjælpe problemet og genskabe roen i familien.

adfaerdssamtale hund kat marienhoff dyreklinik1 1 e1602760272204

Hjælpen er altid lige ved hånden

Som en del af adfærdskonsultationen får du opfølgning på udfordringerne. Vi ved, at adfærdsændinger er svære og kræver tid og støtte, så vi aftaler som minimum en opfølgning efter cirka to uger for at sikre, at træningen fungerer. Afhængig af udfordringen vil opfølgningen ske på klinikken eller i telefonen.

Desuden er I velkomne til at kontakte os for yderligere sparring, hvis træningen ikke går som ønsket, og I bliver frustrerede eller føler afmagt. I er med andre ord aldrig alene.

adfaerdssamtale hund kat marienhoff dyreklinik2 e1602760287925

Forventningsafstemning er afgørende

Vi gør en dyd ud af at forventningsafstemme, inden behandling igangsættes. Det er ikke altid muligt at normalisere hundens eller kattens tilstand fuldkommen. Derfor det er vigtigt for os at vide, hvilket resultat I forventer og kan leve med på sigt.

DSC04352

Priser

Første adfærdskonsultation: 1700,-

Opfølgende adfærdskonsultation på klinikken: 1120,-

Opfølgende adfærdskonsultation i telefonen: 840,-

Hjemme adfærdskonsultation: 2500,- eks. kørsel

Sød kat liggende

Kontakt os

Hos Marienhoff Dyreklinik tager vi hånd om dit kæledyrs mentale såvel som fysiske sundhed.

Kontakt os