Katteprisliste

Her på siden finder du den aktuelle katte-prisliste for diverse undersøgelser og behandlinger hos Marienhoff Dyreklinik. Vi tager hånd om dig og din kat.

asti1 e1637489849112

Prisoversigt

Kat

Her finder du vores prisliste gældende for de mest gængse ydelser for katte. Hvis du ikke finder pris på den ønskede ydelse, så kontakt os endelig for nærmere information. Vi tilbyder rabat på mange af ydelserne på vores særlige catfriendly kattedage. Se datoer for de kommende kattedage nederst på siden her.

Priserne er opdaret 25.4.2024. Alle priser er inkl. moms.
Alle priser er estimater og kan variere afh. af vægt og medicinpriser.

Ydelse Hvad er indeholdt i prisen Pris
Konsultation Ved konsultationen laver vi en grundig undersøgelse målrettet et særligt problem. Hvis der er behov for at udtage prøver til f.eks. mikroskopi eller blodanalyser bliver det tillagt konsultationsprisen.800 kr. (på kattedage 650)
Sundhedsundersøgelse Er en generel gennemgang af din kat fra hale til snude inklusiv undersøgelse af hjerte og lunger, hud og pels, tænder og mund for evt. begyndende sygdom. Vi inviterer alle dyr til et årligt sundhedseftersyn og dyr med kroniske sygdomme til halvårlige sundhedseftersyn.750 kr. (på kattedage 600)
Årlig vaccine inkl. sundhedsundersøgelseDin kat får en skræddersyet vaccinationsplan i forhold til, hvor den færdes, hvilke andre dyr, katten møder og hvilke behov du har for at have den med på evt. rejser eller ophold i pension. Vi foretager altid en grundig sundhedsundersøgelse før vaccinationer. Prisen inkluderer de mest gængse vacciner, inkl. RCPCh850 kr. (på kattedage 700 kr.)
Kastration af mærket katVi anbefaler, at du vælger en kattedag når du bestiller tid til kastration af din kat. Prisen omfatter sundhedsundersøgelse, forbedøvelse, operation og overvågning under opvågning. Du har mulighed for at være sammen med din kat, indtil den falder i søvn. Bare husk at det skal aftales med personalet ved bestilling af tid.1400 kr. (på kattedage 1200 kr.)
Kastration inkl. chipning og vaccinationVi anbefaler, at du vælger en kattedag når du bestiller tid til kastration af din kat. Prisen omfatter sundhedsundersøgelse, forbedøvelse, operation og overvågning under opvågning. Du har mulighed for at være sammen med din kat, indtil den falder i søvn. Bare husk at det skal aftales med personalet ved bestilling af tid.2200 kr. (på kattedage 1900 kr.)
Kastration inkl. øretatovering og vaccinationVi anbefaler, at du vælger en kattedag når du bestiller tid til kastration af din kat. Prisen omfatter sundhedsundersøgelse, forbedøvelse, operation og overvågning under opvågning. Du har mulighed for at være sammen med din kat, indtil den falder i søvn. Bare husk at det skal aftales med personalet ved bestilling af tid.2100 kr. (på kattedage 1800 kr.)
Sterilisation af mærket katVi anbefaler, at du vælger en kattedag, når du bestiller tid til sterilisation af din kat. Før din kat lægges i narkose, laver vi en sundhedsundersøgelse og giver den en indsprøjtning med let bedøvelse. Når katten sover, bliver den overført til operationsstuen, hvor den tilkobles overvågning og væske, bliver lagt i narkose og opereres. Vi anvender de mest skånsomme midler til bedøvelse og narkose. Efter operationen overvåges katten efter opvågning indtil afhentning senere samme dag. Inkluderet i prisen er smertestillende medicin og et kontrolbesøg ca. 10 dage efter operation. Du har mulighed for at være sammen med din kat, indtil den falder i søvn. Bare husk at det skal aftales med personalet ved bestilling af tid. 2500 kr. (på kattedage 2100 kr.)
Sterilisation inkl. chipning og vaccination Vi anbefaler, at du vælger en kattedag, når du bestiller tid til sterilisation af din kat. Før din kat lægges i narkose, laver vi en sundhedsundersøgelse og giver den en indsprøjtning med let bedøvelse. Når katten sover, bliver den overført til operationsstuen, hvor den tilkobles overvågning og væske, bliver lagt i narkose og opereres. Vi anvender de mest skånsomme midler til bedøvelse og narkose. Efter operationen overvåges katten efter opvågning indtil afhentning senere samme dag. Inkluderet i prisen er smertestillende medicin og et kontrolbesøg ca. 10 dage efter operation. Du har mulighed for at være sammen med din kat, indtil den falder i søvn. Bare husk at det skal aftales med personalet ved bestilling af tid.3300 kr. (på kattedage 2800 kr.)
Sterilisation inkl. øretatovering og vaccination Vi anbefaler, at du vælger en kattedag, når du bestiller tid til sterilisation af din kat. Før din kat lægges i narkose, laver vi en sundhedsundersøgelse og giver den en indsprøjtning med let bedøvelse. Når katten sover, bliver den overført til operationsstuen, hvor den tilkobles overvågning og væske, bliver lagt i narkose og opereres. Vi anvender de mest skånsomme midler til bedøvelse og narkose. Efter operationen overvåges katten efter opvågning indtil afhentning senere samme dag. Inkluderet i prisen er smertestillende medicin og et kontrolbesøg ca. 10 dage efter operation. Du har mulighed for at være sammen med din kat, indtil den falder i søvn. Bare husk at det skal aftales med personalet ved bestilling af tid.3200 kr. (på kattedage 2700 kr.)
ChipningInkl. registrering i katteregister, så man kan finde frem til ejer, hvis katten bortkommer.460 kr. (på kattedage 410 kr.)
Tand- og mundhuleundersøgelseVi anbefaler, at du vælger en kattedag, når du bestiller tid til tandrens og mundhuleundersøgelse af din kat. Før din kat lægges i narkose. laver vi en sundhedsundersøgelse og giver den en indsprøjtning med let bedøvelse. Når katten sover, bliver den overført til operationsstuen, hvor den tilkobles overvågning og væske og bliver lagt i narkose. Mundhulen og tænderne bliver systematisk undersøgt af vores specialuddannede tand-sygeplejerske. Hun tjekker for tandsten, parodontose, forandringer i slimhinden og i tænderne. Derefter renses tænderne med ultralyd og der tages røntgen af alle tænder. Ud fra undersøgelsen laves en behandlingsplan, som gennemgås med dig, når du henter din kat efter opvågning.2700 kr. (på kattedage 2200 kr.)
SoigneringInkl. narkose. Prisen afhænger af omfanget af soigneringen.1800-2400 kr. (på kattedage 1500-2000 kr.)
Aflivning ex. kremeringVi sørger for rolige omgivelser i forbindelse med afskeden med dit dyr. Dyrlægen vil gennemgå forløbet med dig undervejs og I aftaler, hvor meget du har lyst til at deltage. Dit dyr får først en bedøvende indsprøjtning, så det falder i dyb søvn. Herefter indgives medicin via blodbanen, som stopper hjertet. Prisen er inklusiv medicin, men uden kremering. Det er muligt at få foretaget aflivning hjemme mod ekstra betaling, tilkøbe urne til asken eller smykker med aske – tag gerne en snak med personalet.1100 kr. (på kattedage 900 kr.)

Kontakt os

Marienhoff Dyreklinik er din lokale familiedyrlæge på Djursland. Her på siden finder du den aktuelle prisliste for diverse undersøgelser og behandlinger hos Marienhoff Dyreklinik. Vi tager hånd om dig og dit familiedyr.

Kontakt os