DSC04325

Tandpleje for kæledyr: Vigtigheden af regelmæssig tandrensning

En sund mund er nøglen til et sundt kæledyr

Her hos Marienhoff Dyreklinik ved vi, at tandpleje er en afgørende del af dit kæledyrs overordnede sundhed. Ligesom hos mennesker, kan dårlig mundhygiejne hos kæledyr føre til en række alvorlige sundhedsproblemer, lige fra tandkødsbetændelse til alvorlige infektioner, der kan påvirke hjertet, leveren og nyrerne.

Hvordan tandproblemer påvirker dit kæledyr

Mange kæledyrsejere er ikke klar over, at deres dyr kan lide af tandproblemer. Symptomer som dårlig ånde, nedsat appetit, og en tendens til kun at tygge på én side af munden, kan være tegn på orale sundhedsproblemer. Tandproblemer kan være smertefulde for dit kæledyr og kan føre til alvorlige sundhedskonsekvenser, hvis de ikke behandles.

Forebyggelse gennem regelmæssig tandrensning

Derfor anbefaler vi regelmæssig tandrensning for at forebygge disse problemer. Professionel tandrensning går ud over det, du kan gøre hjemme med tandbørstning. Vores erfarne veterinærer renser ikke kun tænderne, men fjerner også tandsten og bakteriebelægninger under tandkødsranden, et område, der er vanskeligt at nå for kæledyrsejere.

Vores tandpleje services

Vi tilbyder en omfattende tandplejepakke, der omfatter:

  • Grundig mundhuleundersøgelse
  • Ultralydsrensning for at fjerne tandsten
  • Polering for at glatte tandoverfladerne
  • Måler tandlommer for fange og forbygge evt. tandkødssygdomme
  • Rådgivning om hjemmepleje og forebyggelse

Tandpleje hjemme

Udover regelmæssige besøg hos dyrlægen, spiller daglig tandbørstning en vigtig rolle i at holde dit kæledyrs tænder rene og sunde. Vi kan vejlede dig i de bedste metoder og produkter til at bruge derhjemme.

Book en tid nu

Her hos Marienhoff Dyreklinik er vi dedikerede til at forbedre livskvaliteten for dine kæledyr. Kontakt os i dag (Eller læs mere om tandbehandlinger her: Hund & Kat) for at planlægge en tandrensning og sikre, at dit kæledyr får den bedste mundhygiejne.

Lad os hjælpe med at holde dit kæledyrs smil sundt og lykkeligt!