Hundeprisliste

Her på siden finder du den aktuelle hunde-prisliste for diverse undersøgelser og behandlinger hos Marienhoff Dyreklinik. Vi tager hånd om dig og din hund.

DSC05235r

Prisoversigt

Hund

Her finder du vores prisliste gældende for de mest gængse ydelser for hunde. Hvis du ikke finder pris på den ønskede ydelse, så kontakt os endelig for nærmere information.

Har du fået hvalp? Så læs om vores hvalpepakke her.

Priserne er sidst opdateret 25.4.2024. Alle priser er inkl. moms.
Alle priser er estimater og kan variere afh. af vægt og medicinpriser.

Ydelse Hvad er indeholdt i prisen Pris
Konsultation hundVed konsultationen laver vi en grundig undersøgelse målrettet et særligt problem. Hvis der er behov for at udtage prøver til f.eks. mikroskopi eller blodanalyser bliver det tillagt konsultationsprisen.800 kr.
Årlig sundhedsundersøgelse Er en generel gennemgang af dit dyr fra hale til snude inklusiv undersøgelse af hjerte og lunger, hud og pels, tænder og mund for evt. begyndende sygdom. Vi inviterer alle dyr til et årligt sundhedseftersyn og dyr med kroniske sygdomme til halvårlige sundhedseftersyn750 kr.
Årlig vaccine inkl. sundhedsundersøgelseDin hund får en skræddersyet vaccinationsplan i forhold til, hvor den færdes, hvilke andre dyr, hunden møder og hvilke behov du har for at have den med på evt. rejser eller ophold i pension. Vi foretager altid en grundig sundhedsundersøgelse før vaccinationer. Prisen inkluderer de mest gængse vacciner, men ikke f.eks. vaccine mod Rabies og kennelhoste.900-1100 kr. Afhængig af vaccine
Hvalpepakke Et særligt tilbud til dig og din nye hvalp for at komme godt i gang med at gå til dyrlæge. Den består af 4 besøg, hvoraf det ene vil indeholde hvalpens 2. vaccination med vacciner for hundesyge, parvovirus, leverbetændelse, leptospirose og kennelhoste. Se nærmer beskrivelse her: https://www.marienhoffdyreklinik.dk/vi-tilbyder/hund/hvalpepakke/1599 kr.
KliniktilvænningTil hunde, der ikke bryder sig om at komme på besøg hos dyrlægen. Med kliniktilvænning, kan vi gradvist få vendt din hunds opfattelse af dyrlægebesøg. Hver kliniktilvænning består af 30 min, hvor din hund får lov til at tage tingene i sit eget tempo under opsyn og coaching af en af vores trænede adfærdspersonale.450 kr.
KastrationFør din hund lægges i narkose, laver vi en sundhedsundersøgelse og giver den en indsprøjtning med let bedøvelse. Vi vil rigtig gerne have, at du er med til denne del for at støtte din hund, og vi sætter god tid af, så der er ro omkring jer, indtil hunden er faldet i søvn. Når hunden sover, bliver den overført til operationsstuen, hvor den tilkobles overvågning og væske, bliver lagt i narkose og opereres. Vi anvender de mest skånsomme midler til bedøvelse og narkose. Efter operationen overvåges hunden efter opvågning, indtil afhentning senere samme dag. Inkluderet i prisen er smertestillende medicin og et kontrolbesøg ca. 10 dage efter operation. 2900-3500 kr. Afhængig af hundens vægt
Kemisk kastration Kaldes også medicinsk kastration. Denne midlertidige kastration er velegnet, hvis du er usikker på, om kastration er en god løsning for din hund. Vi foretager en sundhedsundersøgelse af din hund, inden en hormonstav skydes ind under huden, via en skarp kanyle. Hunden bliver lokalbedøvet på indstiksstedet først. Der kan vælges mellem 6 og 12 måneders varighed af kastrationen.1400kr./2100 kr.
SterilisationFør din hund lægges i narkose, laver vi en sundhedsundersøgelse og giver den en indsprøjtning med let bedøvelse. Vi vil rigtig gerne have, at du er med til denne del for at støtte din hund, og vi sætter god tid af, så der er ro omkring jer, indtil hunden er faldet i søvn. Når hunden sover, bliver den overført til operationsstuen, hvor den tilkobles overvågning og væske, bliver lagt i narkose og opereres. Vi anvender de mest skånsomme midler til bedøvelse og narkose. Efter operationen overvåges hunden efter opvågning, indtil afhentning senere samme dag. Inkluderet i prisen er smertestillende medicin og et kontrolbesøg ca. 10 dage efter operation. Det er muligt at aftale, at hunden overnatter på klinikken, hvis der er behov for ekstra tilsyn efter operationen (mod ekstra betaling). 3800-6300 kr. Afhængig af hundens vægt
Tand- og mundhuleundersøgelseFør din hund lægges i narkose, laver vi en sundhedsundersøgelse og giver den en indsprøjtning med let bedøvelse. Vi vil rigtig gerne have, at du er med til denne del for at støtte din hund, og vi sætter god tid af, så der er ro omkring jer, indtil hunden er faldet i søvn. Når hunden sover, bliver den overført til operationsstuen, hvor den tilkobles overvågning og væske, og bliver lagt i narkose. Mundhulen og tænderne bliver systematisk undersøgt af vores specialuddannede tand-sygeplejerske. Hun tjekker for tandsten, parodontose, forandringer i slimhinden og i tænderne. Derefter renses tænderne med ultralyd og der tages røntgen af alle tænder. Ud fra undersøgelsen laves en behandlingsplan, som gennemgås med dig, når du henter din hund efter opvågning.2900-3200 kr. Afhængig af hundens vægt.
Aflivning ex. kremeringVi sørger for rolige omgivelser i forbindelse med afskeden med dit dyr. Dyrlægen vil gennemgå forløbet med dig undervejs og I aftaler, hvor meget du har lyst til at deltage. Dit dyr får først en bedøvende indsprøjtning, så det falder i dyb søvn. Herefter indgives medicin via blodbanen, som stopper hjertet. Prisen er inklusiv medicin, men uden kremering. Det er muligt at få foretaget aflivning hjemme mod ekstra betaling, tilkøbe urne til asken eller smykker med aske – tag gerne en snak med personalet.1200-1300 kr. Afhængig af hundens vægt.

Kontakt os

Marienhoff Dyreklinik er din lokale familiedyrlæge på Djursland. Her på siden finder du den aktuelle prisliste for diverse undersøgelser og behandlinger hos Marienhoff Dyreklinik. Vi tager hånd om dig og dit familiedyr.

Kontakt os