Kampagner

Vi kører løbende kampagner, hvor vi sætter fokus på et bestemt emne. Hold øje hér på siden med de gode tilbud og råd fra klinikken.

tandtjek hund kat Marienhoff dyreklinik

Minikursus i tandbørstning på hund

Er du i tvivl om, hvordan du børster tænder på din hund? Følg med i vores minitandkursus på Facebook 4.-7. maj. Du er altid velkommen til at kontakte os eller komme forbi klinikken for vejledning tandbørstning.

Følg med i minikursus om tandbørstning (fra 4. maj)

Hjælp dit kæledyr igennem en god alderdom

Når kæledyr kommer op i alderen, går de ned i tempo. Det er som udgangspunkt ganske naturligt. Men der kan også være andre årsager end alderdom. Derfor er det en god idé at få tjekket, at alt er, som det skal være. Ved seniorundersøgelse lægger vi – ud over de sædvanlige emner – særligt vægt på at tjekke stofskiftet og bevægeapparatet. Vi giver dig gerne vejledning i foder, da ernæringsbehovet kan have ændret sig og den rette fodring kan være med til at forebygge seniorsygdomme. Kæledyr kan heldigvis leve mange, gode år som seniorer, men det er vigtigt at forebygge sundheds- og sygdomsproblemer.
Hvornår er en hund senior? Typisk fra den er omkring 6-9 år (afhænger bl.a. af race)
Hvornår er en kat senior? Typisk omkring 10 år (fra 8 år kan nogle katte have gavn af seniorfoder).
Seniortjek Marienhoff dyreklinik

Har du fået hvalp?

Så håber vi, at vi snart får lov til at hilse på den – og på dig. Ud over vores sundhedstjek og vaccinationsprogram, så tilbyder vi også adfærdsrådgivning. Det er vigtigt at komme godt fra start med træning, socialisering, renlighed osv. og det har vi særlige kompetencer til at hjælpe dig med.

DSC06078