Miljøtræning af hund

Holdtræning er sat på pause til sommerferien, men du er altid velkommen til at kontakte os for individuel vejledning.
Marienhoff Dyreklinik tilbyder miljøtræning af hund på Djursland. Du lærer, hvordan du kan tage din hund med alle vegne – uden problemer. Kom og få nogle hyggelige timer i fællesskab med andre hundeejere og deres firbenede venner.

DSC04352 hj

Træn din hund i at færdes i alle miljøer

Deltag i en eller flere af vores sjove og lærerige ture og træn din hund i at færdes i forskellige miljøer. Hos Marienhoff Dyreklinik foregår miljøtræningerne som enkeltstående ture, hvor vi sammen tager vores hunde med ud og udforsker nye, uvante miljøer. Tilmelding sker derfor fra gang til gang.

Vi tager for eksempel ud i lufthavnen, hvor både underlag, lyde og lugte er markant anderledes end dét, hunden er vant til. Vi får også lov til at give hundene en tur på baggagebåndet – til stor glæde for både hund og ejer. Rutebilsstationen er også en destination, vi gerne besøger jævnligt.

Miljøtræning er en god måde at være sammen med din hund og indsamle fælles succesoplevelser. Du får en mental stærk hund, der er rustet til at møde verdens omskiftelige miljøer. Det gør det langt nemmere at være hundeejere, da du i højere grad kan være tryg ved at have din hund med rundt på farten.

DSC04342

Praktisk information

Deltagere: Max 6

 

 

Kontakt klinikken for mere info
DSC01902

Kontakt os

Hos Marienhoff Dyreklinik står vi altid klar til at tage imod dig og dit familiedyr i rolige opgivelser.

Kontakt os