Hvalpetræning

Hos Marienhoff Dyreklinik tilbyder vi hvalpetræning for nye hundeejere på Djursland. Her lærer du, hvordan du tyder og tolker din hunds sprog, så samarbejde og kommunikation mellem dig og din nye hund kommer godt fra start. Vi starter nyt kursus op 6 juni 2023. Kontakt os for nærmere info.

DSC02998 hj 1

Kom godt fra start

Vi holder løbende teori over de 4 træningsgange. Hvalpetræning er for dig, der netop har udvidet familien med et nyt lille familiemedlem. På kurset lærer du at tyde og tolke din hunds sprog, så samarbejdet og kommunikationen mellem dig og din nye hund kommer godt fra start. Kurset er din hvalps grunduddannelse i socialisering – med mennesker og andre hunde. Vi udsætter hundene for forskellige opgaver og forhindringer, der gør dem vante og selvsikre i mødet med det ukendte. Vi udforsker blandt andet forskellige underlag, når vi sammen bevæger os ud på træningsbanen.

Hvalpetraening paa Marienhoff dyreklinik

Hvalpetræningshold 

  • Deltagere: Max 8
  • Sted: Marienhoff Dyreklinik
  • Indhold: 4 x træning med løbende teori
  • Datoer (kl. 16.30-17.30 alle dage): 6, 13, 20, 27 juni

Samlet pris: 600,-

TILMELDING
Hvalpetraening

Ikke alene er dagene lærerige, men de er også fyldt med gode oplevelser og stunder for både hund og ejer. Du bliver tryg ved din nye hund, og din nye hund bliver tryg ved dig. Sammen er I bagefter klar til at gå ud og erobre verden – uanset hvilke udfordringer I møder på jeres vej.

Læs også om vores hvalpepakke, som giver din hund en sund start og tryghed. Den  indeholder sundhedsundersøgelse, vacciner, kliniktilvænning og goodiebag.

Hvalpepakke
DSC04346 e1635853744910 700x430 1

Kontakt os

Hos Marienhoff Dyreklinik står vi altid klar til at tage imod dig og dit familiedyr i rolige opgivelser.

Kontakt os