Hvalpe- og unghundetræning

Hos Marienhoff Dyreklinik tilbyder vi hvalpe- og unghundetræning for nye hundeejere på Djursland. Her lærer du, hvordan du tyder og tolker din hunds sprog, så samarbejde og kommunikation mellem dig og din nye hund kommer godt fra start.

hvalpetraening djursland marienhoff dyreklinik

Kom godt fra start

Holdtræning er sat på pause til sommerferien, men du er altid velkommen til at kontakte os for individuel vejledning.
Hvalpe- og unghundetræning er for dig, der netop har udvidet familien med et nyt lille familiemedlem. På kurset lærer du at tyde og tolke din hunds sprog, så samarbejdet og kommunikationen mellem dig og din nye hund kommer godt fra start.

Kurset er din hvalps grunduddannelse i socialisering – med mennesker og andre hunde. Vi udsætter hundene for forskellige opgaver og forhindringer, der gør dem vante og selvsikre i mødet med det ukendte. Vi udforsker blandt andet forskellige underlag, når vi sammen bevæger os ud på træningsbanen.

Ikke alene er dagene lærerige, men de er også fyldt med gode oplevelser og stunder for både hund og ejer. Du bliver tryg ved din nye hund, og din nye hund bliver tryg ved dig. Sammen er I bagefter klar til at gå ud og erobre verden – uanset hvilke udfordringer I møder på jeres vej.

hvalpetraening djursland marienhoff dyreklinik

Praktisk information

Deltagere: Max 8

Sted: Mariennhoff Dyreklinik

Indhold: 1 x teori + 6 x praktisktræning

Tilmelding via knappen her under

Tilmeld
tandbehandling af kanin marienhoff dyreklinik2

Kontakt os

Hos Marienhoff Dyreklinik står vi altid klar til at tage imod dig og dit familiedyr i rolige opgivelser.

Kontakt os