Hvalpe- og unghundetræning

Hos Marienhoff Dyreklinik tilbyder vi hvalpe- og unghundetræning for nye hundeejere på Djursland. Her lærer du, hvordan du tyder og tolker din hunds sprog, så samarbejde og kommunikation mellem dig og din nye hund kommer godt fra start.

DSC02998 hj 1

Kom godt fra start

Få et indblik i, hvordan det foregår:

Sted: Marienhoff Dyreklinik

Vi starter op med 1 teoritime.
Herefter mødes vi hver torsdag til praktisk træning over 6 efterfølgende torsdage. Tidsrummet er alle torsdage fra 16.30 – 17.30

TILMELDING/PRIS: se nederst på siden.

Hvalpe- og unghundetræning er for dig, der netop har udvidet familien med et nyt lille familiemedlem. På kurset lærer du at tyde og tolke din hunds sprog, så samarbejdet og kommunikationen mellem dig og din nye hund kommer godt fra start.

Kurset er din hvalps grunduddannelse i socialisering – med mennesker og andre hunde. Vi udsætter hundene for forskellige opgaver og forhindringer, der gør dem vante og selvsikre i mødet med det ukendte. Vi udforsker blandt andet forskellige underlag, når vi sammen bevæger os ud på træningsbanen.

Ikke alene er dagene lærerige, men de er også fyldt med gode oplevelser og stunder for både hund og ejer. Du bliver tryg ved din nye hund, og din nye hund bliver tryg ved dig. Sammen er I bagefter klar til at gå ud og erobre verden – uanset hvilke udfordringer I møder på jeres vej.

DSC04346

Praktisk information

Deltagere: Max 8

Sted: Mariennhoff Dyreklinik

Indhold: 1 x teori + 6 x praktisktræning

Opstart med 1 teori time d. 1.9. kl. 16:30 – 18
Herefter: 6 torsdage med start 15.9. med praktisk træning
Tidsrum: 16.30-17.30

Pris: samlet pris 1.050,-

TILMELDING
DSC04344 1

Kontakt os

Hos Marienhoff Dyreklinik står vi altid klar til at tage imod dig og dit familiedyr i rolige opgivelser.

Kontakt os