Giv dit kæledyr en god alderdom

Et seniortjek er en god idé for din hund eller kat, når den kommer op i alderen. Dit kæledyr vil gå ned i tempo og det er som udgangspunkt selvfølgelig ganske naturligt. Men der kan også være andre årsager til de ændringer, som du registrerer ved dit aldrende  kæledyr. Derfor er det en god idé at få tjekket, at alt er, som det skal være.

Book tid til seniortjek

Om seniortjek

Ved seniorundersøgelse lægger vi – ud over de sædvanlige forhold – særligt vægt på at tjekke stofskiftet og bevægeapparatet. Vi giver dig gerne vejledning i foder, da ernæringsbehovet kan have ændret sig og den rette fodring kan være med til at forebygge seniorsygdomme. Vi spørger, om du som ejer har lagt mærke til ændringer i adfærd, bevægelser, sanser, trivsel mv. Kæledyr kan heldigvis leve mange, gode år som seniorer, men det er vigtigt at forebygge sundheds- og sygdomsproblemer.